Ifjúsági nyári tábor 2019

Ifjúsági nyári tábor gyerekeknek Ópusztaszer mellett a hangulatos Krónikás Parkban. Nyári táborhely úszómedencével, szabadtéri játékokkal, étkeztetéssel, és számos túra lehetőséggel a természetben. Tekintse meg fogadónkat és nyári tábor ajánlatunkat!

Ifjúsági nyári tábor gyerekeknek

Nyári táborhely olcsón

Nyári táborhely lefoglalása: +36-62/269-311 | info@kronikaspark.hu | Baks, Fő út 11. Ópusztaszer mellett

Segítünk megvalósítani a legfantasztikusabb nyári táborozást a gyermekeknek

Baks, Fő út 11. Ópusztaszer mellett | Szobafoglalás és Rendezvények: +36-62/269-311 | info@kronikaspark.hu
Nyári táborhely gyerek és ifjú csoportodnak! A Krónikáspark Fogadó úszómedencével, csocsóval, lábtenisz pályával, bográcsozó és sütő hellyel várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Óriási területen van hely minden szabadtéri játék és foglalkozás megszervezésével. Színpadunkon külön kérésre élőzenét varázsolunk, de az ifjúság is kamatoztathatja tehetségét játékos szereplésekkel. A parkban 15X7 méteres úszómedence áll a nyári táborozók rendelkezésére.

Kapcsolat:

Telefonon: 0670/240-0060

E-mail: info@kronikaspark.hu

Nyári tábor strand medence

A tökéletes nyári tábor titka a kiváló környezettel rendelkező táborhely, kényelmes szállás és az izgalmas programok a környéken. Ópusztaszeren található a fantasztikus Csillagösvény labirintus kreatív játszótérrel, a Nemzet Történelmi Emlékpark Feszty-körképe. Nagyobbaknak Gerilla Paintball biztosítja a feledhetetlen küzdelmet. A túrázás szerelmeseinek pedig a Csaj-tó Madárlesén tekintheti meg hazánk legnagyobb madárpopulációját. Lovas programok is szervezhetőek a lovasoknak és a lovak kedveinek. A strandolni vágyóknak pedig ott a szépen kiépített Kőröstoroki szabad strand. Kérje kedvező nyári tábor ajánlatunkat 2017 évében is, és foglaljon időpontot. Nyári tábor lehetőségek Gyermekeknek 2017-ban. Legyen Élmény a nyári táborozás!

Nyári tábor programok

Diákszállás árajánlat csoportoknak (min. 20 fő)

5-8 ágyas szobákban: 3900.-Ft/fő/éj
Ágynemű huzat nélkül: 3600.-Ft/fő/éj

A fenti árak az ÁFA összegét tartalmazzák!
Áraink 2020. december 31-ig érvényesek!

Hívjon minket, kérjen további információt

+36-62/269-311Osztálykirándulás diákszállás