Ostoros pincészet borkóstoló Ópusztaszer

Ostoros borászat borkóstolója Ópusztaszer és Szeged szomszédságában egy varázslatos Vendégház gasztronómiai élmények mellett megkóstolhatja az Ostoros bor pincészet különleges borait és vásárolhat kedvenceiből.

Ostoros pincészet borai Szegeden, egész Dél-Alföldön az igényes borkedvelők kedvencei.

Szeged vonzáskörzetében is méltán kedvelt egri Ostoros pincészet borait gondosan szüretelt szőlőből a helyi telephelyükön dolgozzák fel, a legnagyobb gondossággal és technológiai háttérrel. Minőséget még tovább javítja a borok megfelelő tárolása az érlelési idő alatt, hogy a borkedvelők, köztük az Ópusztaszer mellett teret hódító Krónikás Park Fogadó borkóstoló vendégei is a legfinomabb íz világ élményeit élhessék át. Az egész Dél-Alföld által látogatott szegedi borfesztivál állandó vendége az Ostoros pincészet, ahol a bor szerelmesei sosem hagyják ki a borkóstolóból.

ostoros_borkostolo_szeged_opusztaszer

Legfinomabb Ostoros borok gasztronómiailag fűszerezett borkóstolója Szegedtől nem messze.

Szeged vonzáskörzetében is méltán kedvelt az egri borvidékről származó Ostoros Bor pincészet borfajtái. Szőlőit szakértelemmel szüretelik és  a helyi telephelyükön dolgozzák fel, a legnagyobb gondossággal és technológiai háttérrel. Minőséget még tovább javítja a borok megfelelő tárolása az érlelési idő alatt.  A borkedvelők, köztük az Ópusztaszer mellett teret hódító Krónikás Park Fogadó  borkóstoló vendégei is a legfinomabb íz világ élményeit élhetik át. Tekintse meg 2016-os Borkóstoló Programjainkat: Megnézem >>

ostoros-csipke-borkostolo