Ifjúsági nyári tábor

Ifjúsági nyári tábor gyerekeknek Ópusztaszer mellett a hangulatos Krónikás Parkban. Nyári táborhely úszómedencével, szabadtéri játékokkal, étkeztetéssel, és számos túra lehetőséggel a természetben. Tekintse meg fogadónkat és nyári tábor ajánlatunkat!

Ifjúsági nyári tábor gyerekeknek

Segítünk megvalósítani a legfantasztikusabb nyári táborozást a gyermekeknek

Nyári táborhely gyerek és ifjú csoportodnak! A Krónikáspark Fogadó úszómedencével, csocsóval, lábtenisz pályával, bográcsozó és sütő hellyel várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Óriási területen van hely minden szabadtéri játék és foglalkozás megszervezésével. Színpadunkon külön kérésre élőzenét varázsolunk, de az ifjúság is kamatoztathatja tehetségét játékos szereplésekkel. A parkban 15X7 méteres úszómedence áll a nyári táborozók rendelkezésére.

Kapcsolat:

Telefonon: 0670/240-0060

E-mail: info@kronikaspark.hu

A tökéletes nyári tábor titka a kiváló környezettel rendelkező táborhely, kényelmes szállás és az izgalmas programok a környéken. Ópusztaszeren található a fantasztikus Csillagösvény labirintus kreatív játszótérrel, a Nemzet Történelmi Emlékpark Feszty-körképe. Nagyobbaknak Gerilla Paintball biztosítja a feledhetetlen küzdelmet. A túrázás szerelmeseinek pedig a Csaj-tó Madárlesén tekintheti meg hazánk legnagyobb madárpopulációját. Lovas programok is szervezhetőek a lovasoknak és a lovak kedveinek. A strandolni vágyóknak pedig ott a szépen kiépített Kőröstoroki szabad strand. Kérje kedvező nyári tábor ajánlatunkat 2017 évében is, és foglaljon időpontot. Nyári tábor lehetőségek Gyermekeknek 2017-ban. Legyen Élmény a nyári táborozás!

Diákszállás árajánlat csoportoknak (min. 20 fő)

5-8 ágyas, saját zuhanyzós szobákban ágynemű huzattal: 3800.-Ft/fő/éj
5-8 ágyas, saját zuhanyzós szobákban ágynemű huzat nélkül: 3500.-Ft/fő/éj
5-8 ágyas, saját zuhanyzós szobákban ágynemű huzattal, reggelivel: 4400.-Ft/fő/éj
5-8 ágyas, saját zuhanyzós szobákban ágynemű huzattal, reggelivel és vacsorával: 6100.-Ft/fő/éj

Diák étel és menü ajánlatok megtekintésére kattintson ide!

A parkban 15 X 7 m-es szabadtéri sósvizes úszómedence áll a diákok rendelkezésére.
Úszómedence használata: 500.-Ft/fő.

Íjászkodás: 500.-Ft/fő/10 lövés

A fenti árak az ÁFA összegét tartalmazzák!
Áraink 2020. december 31-ig érvényesek!

Hívjon minket, kérjen további információt

+36-62/269-311