Paintball

A paintball a modern világ extrém sportja. Sok válfaja létezik. A Gerilla Paintball – mint ahogy a név is mutatja – a rejtőzködő, nem kifejezetten gyors, viszont annál taktikusabb játékot képviseli. Pályánk is ennek jegyében épült, kizárólag természetes anyagokból (jobbára fából) készült tereptárgyak, természetes fedezékek, tagolt domborzatú de átlátható játéktér jellemzi. A játékosok igazi gerillának érezhetik magukat.

PaintballGerilla

Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra. Igaz, mindenki maga (vagy a szülő) vállalja a felelősséget a szabályok nem betartásából adódó problémákért, mi azonban tudjuk, hogy a játék hevében sokszor erre nem figyelnek vendégeink és elkél a figyelmeztetés. Pont ezért fokozottan ügyelünk a játék előtt elmondottak betartására.

PaintballGerilla

Fontosnak tartjuk a játékosságot, a szórakoztatást, a kikapcsolódás jelleget, hogy a játék végén minden résztvevő egy maradandó élménnyel térjen haza, amit mi komolyan is gondolunk. Ennek megfelelően mindig megtaláljuk a módját, hogy egy kis pluszt adjunk a paintballhoz.

A Csongrád határában található paintball-pályán kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatja ezt az ügyességi, stratégiai sportot. Kiváló választás osztálykirándulások, születésnapok, csapatépítő tréningek kiegészítő programjának, színesítve evvel a rendezvényt.

Várjuk kisebb-nagyobb csoportok jelentkezését elérhetőségeinken.

Diákoknak kedvezményes játéklehetőség!

Bővebb információ honlapunkon.

Játékra jelentkezés:

www.gerillapaintball.hu

info@gerillapaintball.hu

30/374-99-72