Rólunk írták

Kapcsolat:

Telefonon: 0670/240-0060

E-mail: info@kronikaspark.hu


 

Tisztelt Fogadó!

Köszönjük szépen az eltöltött egy hetet,csodálatosan éreztük magunkat. Ajánlom minden olyan embernek ezt a kellemes fogadót,aki nyugodt
pihenésre vágyik.A környéken nagyon szép látnivalók vannak,például Ópusztaszer kb. 10percre, vagy aki kíváncsi Dél-Alföld
nevezetességeire. Külön szeretnénk megköszönni a fantasztikus kiszolgálást Gyöngyikének, a főztje isteni és rendkívül kedves vendégszerető Hölgy. Köszönjük szépen, András Judit Veronika
Idén pünkösdkor ( 2013 ) szerveztünk vw találkozót… nem is választhattunk
volna jobb helyet… kitűnő környezet, barátságos fogadtatás, nyugalom
és kényelem!
Köszönöm Gábor a lehetőséget, Gyöngyinek pedig a kitartását
hozzánk…….
köszönjük mégegyszer… vagy Szögödiesen még öccőőő…. 😀
üdVWözlet: Lavw Familia a Vw Depo legnagyobb családja…

Szia Gábor !

Sok helyen voltam életemben. Külföldön is. De ilyen vendéglátóm még
nem volt !Aki örült annak, hogy ott vagyunk. Megtiszteltetés volt
számunkra, hogy találkoztunk Veletek ! Köszönünk mindent !

Sebők Gábor
( 7. szoba Amatőr Fórumtalálkozó )


Tisztelt Krónikás Park!

Egy olyan hosszú hétvégét töltöttünk a Krónikásban egy 40 tagú baráti társasággal, ami nagyon rövidnek tűnt. Köszönhetően a vezetőség és a személyzet őszinte vendégszeretetének, elhivatottságának, és a panzió adottságainak… mindenkinek bátran tudom ajánlani, mi biztosan visszamegyünk.

Tisztelettel: Barna Sándor


Köszönöm szépen

barátaim nevében is, az önöknél eltöltött kellemes hétvégét. Kifogástalan volt minden, ennél többet senki nem kívánhat, minden meg volt, amire csak szükségünk lehetett. Nagyon jól éreztük magunkat és biztosan visszatérünk, mint ahogyan most is tettük.

Üdvözlettel: Sípos Emília és a „Fotós Amatőrök”


Szeretnénk megköszönni

a szíves vendéglátást. Kollégáim egybehangzó véleménye az, hogy nagyon kulturált körülmények között igazi vendéglátásban volt részünk. Minden ismerősnek jó szívvel ajánljuk az Önök Fogadóját.

Köszönettel: Szokolai Tanács Erzsébet


Kedves Gábor!

Először is szeretném megköszönni, hogy eltölthetem egy kis időt ezen a csodálatos helyen. Nagyon kellemes táj, a személyzet, s a tulaj is. A programok is elsőosztályúak voltak. A menüről se lehetett panaszkodni. Minden tökéletes volt és ezáltal sajnos az idő is rohant. Köszönöm még egyszer ezt a hétvégét.

Tisztelettel: Nagy Mária


Kedves Makalicza Gábor!

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy töltsön el pár napot itt. Ha olyan vendéglátásra vágyik, amilyenben már nagyon régen nem volt része! Ennél családiasabb, kellemesebb légkört elképzelni sem tudok! Hálásan köszönjük! Az ételek és a kiszolgálás megérdemli az *****-ot!:)

Üdvözlettel: Ulicska Otília