Hajókirándulás a Tiszán

Látnivaló

Szeged, Magyarország egyik legfestőibb városa, ahol a Tisza folyón számos lehetőség adódik különleges vízi élményekre. Látnivaló ajánlatunkban a szegedi hajókirándulási lehetőségeket vesszük sorra, amelyek különböző ízlésekhez és érdeklődési körökhöz igazodnak.

A "Hegyalja" nevű, 100 férőhelyes vízibusz a Szegedi Sétahajózás keretében kínál városnéző túrákat, melyeken a Tisza és a Maros torkolatának érdekességeit fedezheti fel. A hajó fedett és nyitható ablakokkal rendelkezik. Az indulás a Huszár Mátyás rakparton, a Roosevelt-téri kikötőben történik. A menetjegyek között kedvezményes és csoportos árak is elérhetőek.

A hajokirandulas.hu weboldalon Szeged és Magyarország más vízi útvonalain számos hajókirándulási lehetőséget kínálnak, beleértve a sétahajózásokat, privát rendezvényekre bérelhető hajókat és nyaralóhajózásokat. Az oldal részletes információkat nyújt a különböző programokról, útvonalakról, és az aktuális ajánlatokról. A sétahajózás mellett különleges ajánlataik pl.:  esküvők, születésnapok és céges rendezvények szervezésére a hajóikon.

Az Ökokikötő honlapján több vízi programot is talál, például sétahajózások, kajak-, kenu és SUP túrák, valamint motoros csónakok is bérelhetők. Igazán különleges élményeket nyújt a kincskereső hajós kaland a Kalandozó kenutúra és náluk, lehet akár hajóskapitány is a Tiszán.

A Pontoon Boat oldalon Szeged és környékének vízi útvonalain számos hajózási program közül választhat. Például városnézés a Tiszáról, élményhajózások és tematikus túrák. A programok időtartama 45 perctől az egész napos túrákig terjedhet. Kivitelezhetők leány és legény búcsúk, baráti hajókázások vagy akár kisebb céges rendezvények lebonyolítása is lehetséges.

Ezek a hajókirándulások lehetőséget biztosítanak arra, hogy Szeged és környékének természeti és kulturális szépségeit a vízről csodálhassa meg. A Tisza különleges élővilága, a part menti tájak, a város történelmi és modern épületei egyaránt lenyűgöző látványt nyújtanak a hajókról. A különböző hajótúrák kínálata lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb élményt, legyen szó egy nyugodt városnéző túráról vagy egy aktív vízi kalandról.

Részletekért kattintson a látnivaló elérhetőségeire!

Kapcsolat a látnivalóval

Hol található

Szállásfoglalás

Lépés 1 of 6

Név
earthchevron-down