Adrenalin fröccs: szegedi paintball kalandok

Látnivaló

Gondolt már arra, hogy a Krónikás Parkban töltött pihentető wellnessélmények után valami igazán izgalmas kalandra vágyik? Ha igen, akkor a szegedi paintball pályák izgalmas világa várja Önt!

A Paintball: Több mint Játék

A paintball már nem csupán egy szabadidős tevékenység: az elmúlt évek során egy komoly sportággá fejlődött, amely versenyeket, díjakat és profi versenyzőket vonz. Ez a dinamikus és pörgős játék egyedülálló módon hozza felszínre a résztvevők rejtett tulajdonságait és motivációit.

A Paintball pszichológiája

Amikor a paintball pályán játszik, az emberek igazi természete tárul fel. Vajon társai csapatjátékosok vagy stratégák? Hogyan kezelik a stresszt, és milyen taktikát alkalmaznak váratlan helyzetekben? A paintball egy kiélezett, de biztonságos környezetet biztosít, ahol a résztvevőknek a mindennapoknál komplexebb helyzetekkel kell szembenézniük, ugyanakkor az itt tanultakat később a munkahelyi és magánéleti kihívásokban is hasznosíthatják.

A játék élménye

A paintball játék egy igazi élményt nyújt, ahol a fizikai aktivitás, a stratégiai gondolkodás és a csapatszellem ötvöződik. Itt megtapasztalhatja, milyen amikor az adrenalin szintje megugrik, és Ön egy izgalmas, akcióval teli környezetben találja magát.

Hogyan szervezze meg a játékot

Szeretné kipróbálni ezt az izgalmas sportot? Akkor érdemes előre lefoglalni a pályát, lehetőleg a tervezett játéknap előtti héten, hogy biztosíthassa a kívánt időpontot. Ne hagyja, hogy lemaradjon erről a felejthetetlen kalandról!

A paintball nemcsak egy játék. Ez egy olyan élmény, ami kihívivás a résztvevők számára, fejleszti a stratégiai gondolkodását és a csapatszellemét, miközben felejthetetlen emlékeket szerez.

Ha készen áll a baksi Krónikás Park Fogadó wellnessélményei után egy igazi adrenalin fröccsre, akkor a szegedi paintball pályák kiváló választások. Vágjon bele a kalandba, és fedezze fel önmagát egy teljesen új szemszögből!

Részletekért kattintson a látnivaló elérhetőségeire!

Gerilla Paintball

Kapcsolat a látnivalóval

Hol található

Ajánló

2 ágyas szoba

21 000
Ft
/szoba /éj
2 éjszakás foglalás esetén
1 éjszakára kérjen ajánlatot!
Klíma +2 500Ft/éj
LED televízió
Saját zuhanyzó, wc-vel
Mini hűtőszekrény
WIFI
Foglalás

3 ágyas szoba

28 000
Ft
/szoba /éj
2 éjszakás foglalás esetén
1 éjszakára kérjen ajánlatot!
Klíma +2 500Ft/éj
LED televízió
Saját zuhanyzó, wc-vel
Mini hűtőszekrény
WIFI
Foglalás

4 ágyas szoba

32 000
Ft
/szoba /éj
2 éjszakás foglalás esetén
1 éjszakára kérjen ajánlatot!
Klíma +2 500Ft/éj
Televízió
Saját zuhanyzó, wc-vel
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
WIFI
Foglalás
Krónikás Park Fogadó logó

Hajókirándulás a Tiszán

Szeged, Magyarország egyik legfestőibb városa, ahol a Tisza folyón számos lehetőség adódik különleges vízi élményekre. Látnivaló ajánlatunkban a szegedi hajókirándulási...

Tovább
Krónikás Park Fogadó logó

A Dorozsmai Szélmalom

Történelmi örökségünk a Dorozsmai Szélmalom A Dorozsmai Szélmalom Kiskundorozsmán található, amely egykor önálló község volt, de ma már Szeged része....

Tovább
Szegedi Vadaspark, logó

Szegedi Vadaspark

A legnagyobb vadaspark Látogasson el Ön is Magyarország legnagyobb területű, közel 45 hektáros vadasparkjába, ahol ritka, és többnyire veszélyeztetett fajok...

Tovább
Szállásfoglalás

Lépés 1 of 6

Név
earthcrosschevron-down