Mártély

Látnivaló

Strand, tanösvény és egyéb szórakozások

Mártély egy Tiszaparti gyöngyszem, ahol a természet közeli kikapcsolódásra több lehetőség is adott. Ez a csendes falu ideális menedék azoknak, akik pihenésre, feltöltődésre vágynak, és közelebb szeretnének kerülni a természethez.

Mártélyi Holt-Tisza

A holtág, a Tisza egykori ága, ma már egyedülálló élőhelyet biztosít a vízi élővilágnak. A madarak, halak és egyéb vízi élőlények természetes és mégis emberközeli környezetben élnek itt. A homokos part kiváló lehetőséget biztosít a pihenéshez, napozáshoz és a holtág vizében hűsíthetjük is magunkat. A part mentén kialakított tanösvények tökéletesek a természetbarátok számára, ahol sétálva vagy egyes útvonalakon akár kerékpárral fedezhetik fel a helyi vízivilág szépségeit.

Mártély  - Tanösvény

A tanösvény vadregényes környezetben, közel három kilométeres sétával kínál felejthetetlen élményeket. A felújított, víz feletti pallósora most még biztonságosabb és lehetővé teszi, hogy a látogatók testközelből csodálják meg a Mártély Holt-Tisza szépségeit és a vadon élő madarait. Az útvonalon található kilátó és a zsiliphez vezető lépcső különleges perspektívát nyújt a környező tájra. Több pihenőhely is várja a kirándulókat a tanösvény mentén, ahol elfogyaszthatják ételeiket és beszélgethetnek.

Szabadstrand

A szabadstrand egy népszerű, de nem túl zsúfolt nyaralóhely, amely a holtág partján található. Ez a természetes meder mentén kialakított, homokos partú strand kiváló hely a pihenésre és a vízi tevékenységekre, mint az úszás, napozás, csonakázás. A strand számos büfével és étteremmel is rendelkezik. Ideális hely a családok és a természetkedvelők számára, akik szeretnék élvezni a víz közelségét és a festői környezetet, de nem szakadnának ki teljesen a komfortzónájukból. A strand megközelíthető gyalog, kerékpárral vagy autóval, és remek választás a nyári napok eltöltésére.

Mártély  - Könyvtár

A Mártélyi Könyvtár a helyi kultúra központja. Több mint 10.000 kötettel, 130 videokazettával és 11 féle folyóirattal büszkélkedhet. A könyvtárban elérhető szolgáltatások közé tartozik a nyomtatás, fénymásolás, laminálás, és az internet használat is. A könyvtár jelentős szerepet játszik a helyi közösség életében, számos kulturális esemény és program színhelye.

Rendezvények és Programok

Mártély rendszeresen szervez kulturális és közösségi eseményeket, amelyek lehetőséget adnak a helyieknek és a látogatóknak egyaránt, hogy részt vegyenek a helyi hagyományokban és megismerjék a falu kulturális életét. Az események között megtalálhatóak koncertek, kiállítások, ünnepségek és egyéb közösségi programok.

Szállás és Vendéglátás

A Krónikás Park Fogadó kényelmes, jól felszerelt szobákat kínál, melyek kiváló kiinduló pontjai egy Mártélyi túrának, strandolásnak. Baksról autóval vagy kerékpárral a Mindszenti Komppal gyorsan elérhető a holtág. A közvetlen a Mártély Holt-Tisza partja melletti éttermekben pedig különféle ízletes ételeket kóstolhatnak meg a látogatók.

Összegzésül

Mártély lenyűgöző természeti kincsekkel, számos kikapcsolódási lehetőséggel, vendéglátó helyiségekkel és nyugodt atmoszférával várja azokat, akik el akarnak szakadni a városi élet rohanásától. Ez a kis település tökéletes helyszín a természet a vidéki élet és a természetes vizű strand szerelmesei számára.

Részletekért kattintson a látnivaló elérhetőségeire!

Szolgáltatások

Kérdezz - felelek

Mártélyon a nyár a főszezon, de a Mártély Tisza-Holtág és természetes környezete egész évben bejárható és csodás látványt nyújt. Egyes vendéglátó egységek, minden évszakban nyitva tartanak.

Hol található

Ajánló

2 ágyas szoba

21 000
Ft
/szoba /éj
2 éjszakás foglalás esetén
1 éjszakára kérjen ajánlatot!
Klíma +2 500Ft/éj
LED televízió
Saját zuhanyzó, wc-vel
Mini hűtőszekrény
WIFI
Foglalás

3 ágyas szoba

28 000
Ft
/szoba /éj
2 éjszakás foglalás esetén
1 éjszakára kérjen ajánlatot!
Klíma +2 500Ft/éj
LED televízió
Saját zuhanyzó, wc-vel
Mini hűtőszekrény
WIFI
Foglalás

4 ágyas szoba

32 000
Ft
/szoba /éj
2 éjszakás foglalás esetén
1 éjszakára kérjen ajánlatot!
Klíma +2 500Ft/éj
Televízió
Saját zuhanyzó, wc-vel
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
WIFI
Foglalás
Bérelhető kerékpárok

Kerékpárbérlés

Kalandok kétkeréken Az aktív pihenést kedvelőinknek számtalan izgalmas lehetőséget kínálunk, hogy emlékezetes pillanatokat élhessenek át a Krónikás Park Fogadóban! Az...

Tovább
Kerti konyha, étkezőpad

Szabadtéri sütögetés

Ha azon gondolkodik, hogy milyen fantasztikus lenne egy kis pihenés, friss levegő és ínycsiklandó sült finomságok között, akkor jó helyen jár...

Tovább
Foltos, nagyszőrű kutya, tulipánt tart a szájában.

Kutyabarát szállás

Tudta, hogy a Krónikás Park Fogadó a négylábú kis kedvenceket is örömmel látja vendégül?

Tovább
Sósvizes úszómedence, nyugágyakkal és napernyőkkel, jakuzzival

Osztálykirándulás

Segítünk megszervezni a tökéletes osztálykirándulást! Az osztálykirándulás megszervezése komoly kihívásokat rejt magában, és mi, tapasztalt szálláshelyként, jól tudjuk, milyen nehézségekkel...

Tovább
Kronikás Park Fogadó, udvar

Tábor

Ifjúsági vagy edzőtábor Ezek szervezésével foglalkozik, és még nincs egy bevált táborhelyszíne? Szeretné egy igazán izgalmas helyszínnel meglepni a táborozó...

Tovább
Szállásfoglalás

Lépés 1 of 6

Név
crosschevron-down