Rendezvény jurta

Szolgáltatás

A Krónikás Park Fogadóban található hívogató jurta nemcsak egy egyszerű sátor, hanem különleges élmények helyszíne is. Ebben a varázslatos közösségi térben az esti buli, a közös filmnézési élmények összekovácsolják az embereket egy olyan atmoszférában, ami egyszerre inspiráló és meghitt.

A jurta belseje egy különleges világ. Menedék a forró napokon, ahol a nyugalom uralkodik. Este azonban átalakul: kellemesen meleg, otthonos atmoszférájával átöleli vendégeit, egy olyan helyet teremtve, ahol mindenki szívesen időzik. A természetes anyagainak jellegzetes aromái mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a látogatók kikapcsolódjanak és feltöltődjenek.

A jurta környezete is varázslatos. Az erdő szélén, egy békés mező mellett helyezkedik el, ahol a természet közelsége és a csendes környezet ideális helyet biztosít a pihenésre és a kikapcsolódásra. Az itt eltöltött idő mindig varázslatosan rövidnek tűnik, hiszen a környezet és a jurta együttesen teremtik meg azt a különleges atmoszférát, ami miatt a vendégek szívesen térnek vissza.

Összességében a Krónikás Park Fogadó jurtája egy varázslatos közösségi tér, ahol a hagyományok és a kényelem ötvöződik. Egy olyan hely, ahol az emberek összegyűlhetnek, hogy megosszák élményeiket, relaxáljanak, és élvezzék a természet adta nyugalmat.

Rendezvény jurta, közösségi tér

Kérdezz - felelek

Igen, előre egyeztetett időpontban igénybe vehető a rendezvény jurta.

Közös filmnézés, party diszkó, közös relaxáció és pihenés harmóniában a természettel.

Szállásfoglalás

Lépés 1 of 6

Név
chevron-down